Intervat wordt in België onder andere gebruikt voor het indienen van je periodieke BTW aangifte. Ook klantlisting, de intracommunautaire opgave en voor het aanvragen van een terugbetaling voor BTW in het buitenland regel je via Intervat. Hoe dien je deze gegevens nu makkelijk in en in de zekerheid dat die gegevens kloppen? Yoursminc is wat je dan nodig hebt. Eenvoudig, overal te gebruiken en betrouwbaar.

Altijd en overal aangiften indienen bij Intervat

De tijd dat je in je weekend uren moest besteden aan het uitzoeken van je kwitanties en facturen is voorbij dankzij Yoursminc. Het programma is zo gemaakt dat je op ieder medium een duidelijk overzicht krijgt, of dat nu op je computer, tablet of telefoon is. Je kunt overal waar een internetverbinding aanwezig is je boekhouding bijwerken. En omdat de interface zeer gebruiksvriendelijk is, vul jij je administratie ook zonder boekhoudkundige kennis goed in. Handig wanneer je bijvoorbeeld in de trein zit en je hebt wat tijd over. Kun je mooi je administratie bijwerken en houd je thuis meer tijd over voor leukere dingen.

Gratis proefversie

Wil jij ook meer tijd overhouden om te besteden aan de groei van je bedrijf of wil je gewoon meer vrije tijd overhouden? Schrijf je dan nu gratis in voor een proefversie van het platform. Ervaar het gemak van online boekhouden, je wilt nooit meer iets anders.