Plus 500Ik kreeg laatst een aanvraag binnen of ik een artikel wilde schrijven over Plus 500. Toevallig ken deze naam, want het is een van de grootste namen binnen online beleggen. Zelf heb ik dit ook een lange tijd gedaan, tevens ben ik hier ook succesvol mee geweest. Deze CFD is erg toegankelijk en vrijwel iedereen kan hiermee overweg. Omdat het toch om geldzaken gaat, wil men van te voren het liefst zoveel mogelijk informatie hebben. Vandaar dat ik jullie als tip mee geef eens naar de website onlinebeleggen.nl te gaan. Hier vind je veel informatie met betrekking tot dit thema. Via deze site zijn ook verschillende demo filmpjes beschikbaar. Zij is deze firma dus een betrouwbare partner als het gaat om online beleggen. Iets wat in mijn omgeving dan ook steeds meer mensen die doen.

online beleggen

Waarom hier beleggen

Wat ik diegene gezegd heb toen die vroeg waarom hij voor Plus 500 moest kiezen, is het volgende:

 

  • Uitstekende broker voor beginnende beleggers;
  • U start al met beleggen vanaf 100,- euro;
  • Ontvang direct een welkomstbonus t.w.v. 25 euro;
  • Storten doet u vertrouwd met o.a. iDeal;
  • Handel in populaire Nederlandse, Europese en Amerikaanse aandelen;
  • Ook beschikbaar als App voor Iphone, Ipad en Android;
  • Uw vermogen is veilig tot 20.000,- euro.

etoroDeze informatie komt dan ook rechtstreeks van de Online Beleggen. Verder kun je er op vertrouwen dat je het bij een goede naam doet. Zij zijn namelijk één van Europa’s grootste CFD brokers. Zoals ik net al zei, heb ik dit zelf ook jaren gedaan hierbij. Hopelijk hebben jullie iets aan deze informatie gehad, indien er nog vragen zijn, stel ze dan onderaan dit artikel?