Waarom ik dit blog over proteïne recepten plaats is omdat ik ook wil laten zien dat je slim kunt afvallen en ook nog eens op een manier zodat je het voor de portemonnee ook niet hoeft te laten. Veel mensen raken maar niet uitgesproken over lijnen, gezonde voeding en sporten. Mensen weten niet wat bij hen past en daarom wordt er zomaar naar een dieet gegrepen wat je niet zo lang volhoudt. Ik ben samen met een goede vriend van mij gaan sporten. Hij wil vooral sporten om wat aan zijn gewicht te doen en ik vooral voor de conditie en om mij gewoon fit te voelen. Omdat ik ook bewust wil gaan eten en ik rekening houd met mijn voeding waar proteïne in zit, ben ik voor mijn vriend eens gaan kijken op internet naar een dieet wat echt bij hem past.

proteïne recepten

Eten zoals je bent gewent maar dan met de juiste samenstelling

Toen ik de proteïne recepten van deze website zag en ik al snel de indruk kreeg dat je hier een normale maaltijd in kunt vinden en eindeloos kan variëren. Bedacht ik mij om hem dit eens te laten proberen. Gelukkig stond hij er open voor, en dus besloten we direct een bestelling te plaatsen. De levering was erg snel en direct kon hij een maaltijd vinden die hij zou lusten. Ik besloot zelfs mee te doen omdat ik zelf ook erg benieuwd was. Het is net even de juiste samenstelling die je hier vind om voldoende binnen te krijgen zodat je kunt sporten, gezond kunt eten en ook nog eens kunt afvallen. 

proteïne recepten

De proteïne recepten worden nu inmiddels al een aantal weken gebruikt en mijn vriend is er al helemaal aan gewend. Hij zegt te genieten van zijn eten en als ik een keer met hem mee eet. Dan heb ik totaal niet het gevoel dat ik aan een bewust dieet zit. Daarom heb ik besloten dat dit blog niet mocht ontbreken op deze site. 

 

proteïne recepten