telefoon belasting

Stappen maken

Wanneer het gaat over loonbelasting, belasting betalen, of BTW bijvoorbeeld, dan ben ik echt een leek. Nu moest ik dit soort dingen wel echt gaan leren, want ik wilde graag een grote stap maken. De stap om voor mij zelf te beginnen! Om de juiste kennis op te doen had ik waarschijnlijk een studie moeten gaan starten. Dat zag ik niet zo zitten, omdat ik dus al voor mijzelf wilde beginnen. Een vriend van mij zei dat ik ook cursussen kan volgens en ze bij de belastingdienst weten welke informatie belangrijk is. Van die vriend kreeg ik het telefoonnummer belasting dienst. Het telefoonnummer belasting dienst dat ik van hem kreeg was gelijk het goede. Zo hoefde ik niet in de wacht te staan en werd ik gelijk door de juiste afdeling geholpen. Zij gaven mij de informatie die ik nodig had om mij te kunnen inschrijven voor cursussen. Tevens heb ik een aantal boeken gekocht om mijzelf het een en ander aan te leren.

telefoon belasting

Nieuw begin

Ik ben ervan overtuigd dat je zonder geld en een dure studie ook heel veel kunt bereiken in het leven. In sommige vakken is theorie kennis erg belangrijk. Maar vaak heb je aan praktijk ervaring het allermeeste. Zo ben ik ook gekomen daar waar ik nu sta! Binnenkort kan ik echt voor mijzelf beginnen en ik hoop over 2 jaar een aantal mensen in dienst te kunnen nemen. Heel benieuwd ben ik, naar hoe het ondernemerschap is!