wat is Bitcoin

Bitcoins blijft voorlopig nog wel interessant om in te beleggen. Op dit moment is de koers iets gedaald, maar dat wil natuurlijk niets zeggen. Dat er weer een stijgende lijn in gaan komen is voorspelbaar. Maar wat is Bitcoin nu eigenlijk en wat kan je ermee realiseren?

Steeds vaker is het mogelijk om met bitcoins te betalen in de winkel. Men heeft in de gaten dat hier een winnende koers in te behalen valt. Buiten het feit dat de coins op dit moment behoorlijk wat waard zijn kan je er dus meer mee doen dan verwacht. 

Beleggen met bitcoins?

Het belangrijkste om te weten is dat bitcoins op geen enkele wijze gekraakt kunnen worden. Dit wordt dan ook een betrouwbaar betaalmiddel genoemd. Daarnaast hebben beleggers in de gaten dat je hiermee behoorlijk kunt verdienen, mits je het op de juiste manier uitvoert.

Beleggen met de coins gebeurt dus op een zeer intensieve manier. Via Bitvavo is het bijvoorbeeld mogelijk om coins in te kopen. Niet alleen bitcoins behoort hier tot de mogelijkheid. Ook Litecoins en nog meerdere coins zijn hier verkrijgbaar. Je schrijft jezelf in door een account aan te maken en vervolgens kun jij de coins kopen! Zoals eerder vermeld is het op dit moment aan het dalen. Dus de perfecte tijd om jouw bitcoins te kopen op de bovenstaande website!