bitcoin-grafiek

Waarom Bitcoins kopen? Steeds meer mensen doen mee omdat er veel geld mee te verdienen valt. Zoals iedereen weet heeft de cryptomarkt een enorme groei doorgemaakt. Deze vertoonde zowel grote pieken als dalen. Veel mensen hebben al geld verdiend aan het kopen en verkopen. De kunst is om het juiste moment te handelen. Volgens veel experts is het een kwestie van tijd totdat de Bitcoin zijn nieuwe hoogtepunt zal bereiken. Veel mensen kopen daarom Bitcoins in. Nu kopen kan in de toekomst veel winst opleveren. Niemand weet wat de toekomst zal brengen, dit is dus ook enigszins risicovol.

Verstandig of niet?

waarom bitcoins kopen

Veel mensen stellen zich de vraag: Waarom Bitcoins kopen? Dit is een belangrijke vraag om te stellen. Sommige mensen willen zo snel mogelijk winst maken, anderen willen investeren op de lange termijn. Het is belangrijk om deze vraag aan jezelf te stellen. Hoeveel winst wil je minimaal maken en hoeveel maximaal verliezen? Wie zijn grenzen instelt zal het risico kunnen beperken. Veel mensen zijn gretig en nemen niet genoegen met een goede winst. Het is daarom belangrijk vooraf een koers vast te stellen. Tenminste voor degene die minimaal risico willen lopen.

Veiligheid staat voorop

bitcoin

Veilig kopen is sowieso heel erg belangrijk! Kijk goed welke mogelijkheid voor jou persoonlijk het beste is. Let goed op het verschil tussen kopen en traden. Bij kopen bezit je de Bitcoins echt terwijl dit bij handelen niet het geval is. Bitcoins kunnen online worden bewaard (Bitcoin wallet) of op een Letcher worden gezet. Dit laatste is een soort van externe USB-stick die speciaal is gemaakt en beveiligd voor Bitcoin. Zorg altijd dat de Bitcoins worden gekocht op een veilig adres. Helaas zijn er ook een hoop slechte aanbieders bij. Check de reviews dus vooraf!