Ik en mijn man waren het samen eens dat het ons het beste idee leek om te gaan scheiden. We hadden hier echter niet zo’n groot budget voor dus we zochten naar een bedrijf die ons goedkoop zou kunnen scheiden. Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die echtscheidingen regelen. Toen we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we zelfs uit op een website om gratis te scheiden.

Website van Samen gratis scheiden

Toen we terecht kwamen op de website van Samen gratis scheiden. Het bedrijf wordt gesubsidieerd door de overheid dus je zal geen enkele rekening krijgen van het bedrijf voor een echtscheiding.  Dit bedrijf biedt je als enige de mogelijkheid aan in heel Nederland aan om gratis te scheiden.

Kennismakingsgesprek

Gratis scheiden sprak ons natuurlijk super erg aan omdat we maar een klein budget over hadden voor de echtscheiding. Na het lezen van de informatie besloten we om contact op te nemen met het bedrijf. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en we konden erg snel terecht voor een gesprek. Nadat we het eens waren over het ouderschapsplan heeft onze advocaat het verzoekschrift voor de echtscheiding binnen een week bij de rechtbank ingediend. We hebben dus supersnel en gratis kunnen scheiden. We zijn daarom beide erg tevreden over Samen gratis scheiden. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf dat een erg goede dienst verleend terwijl je hier geen een rekening voor hoeft te betalen.