bitcoindaily.nl

Tien en meer jaren geleden waren er enkele pioniers die investeerden in Bitcoin. Veel daarvan hebben er inmiddels ontzettend veel geld mee verdiend. Die wondere verhalen zijn misschien niet meer haalbaar, en veel mensen balen dat ze niet op tijd hebben geïnvesteerd in deze wereld. Het is echter dankzij sites als bitcoindaily.nl nog niet te laat. Want de wereld van Bitcoin kan ook voor jou nog veel te bieden hebben.

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is wat we noemen een crypto currency of crypto valuta. Het is digitaal geld. Het is een globaal betaalmiddel. Het is de eerste gedecentraliseerde digitale munt die werkt zonder centrale bank of centrale beheerder. Het netwerk is peer-to-peer en de transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling, zonder tussenpersoon. Bitcoin is ontstaan tijdens de financiële crisis in 2008. Het was een periode waarin het vertrouwen in het traditionele bancaire systeem steeds meer zakte. Als alternatief werd Bitcoin bedacht en het groeide al snel uit tot gigantische proporties. Nog altijd kun je investeren in Bitcoin maar er zijn inmiddels veel meer soorten cryptogeld om uit te kiezen waar je in kunt beleggen.

bitcoindaily.nl

Waarom bitcoindaily

De website bitcoindaily.nl is een goede plek om te beginnen omdat je er allerlei nieuws en info over Bitcoin kunt vinden. Het is namelijk wel een ingewikkelde wereld, die van de bitcoins, dus het is echt belangrijk dat je je goed voorbereid en de juiste keuzes maakt over waar je je geld in investeert.