Een goede hypotheek vinden is een behoorlijke klus. Je kunt je wel een beetje voorstellen wat je daar voor nodig hebt, maar een goede adviseur is echt nodig. Want er zijn vele mogelijkheden met een hypotheek en je kunt niet alles weten. Daarom is het verstandig je goed in te laten lichten. Zoals ik heb gedaan bij Laponder Hypotheken in Enschede. Zij wisten mij te vertellen waar ik met mijn huis rekening mee moest houden en wat voor hypotheek voor mij het beste is. Ik ben zelfstandig ondernemer. Er zijn zaken waar ik rekening mee moet houden, waar bijvoorbeeld een werknemer geen rekening mee hoeft te houden.

Een goede hypotheek zonder zorgen

Ik had een huis op oog. Mijn vriendin en ik zagen dat huis als ons nieuwe plekje. Het had alles wat wij wilden. Het was ook geen huis om voor een paar jaar te bezitten. Met vier slaapkamers hoefden wij daar eigenlijk niet weg. We wilden altijd al drie kinderen, dus het huis was precies goed. Momenteel zijn we ouders van twee geweldige kinderen, maar een derde mag er zeker bij. Ik wilde daarom vol kunnen genieten van mijn gezin en geen zorgen aan mijn hoofd hebben. Een goede hypotheek betekent natuurlijk een zorg minder. 

Eigen onderneming

Maar naast het goed regelen van de financiën rond mijn huis, waren er ook andere zaken waar ik aan moest denken. Zoals het feit dat ik zelfstandig ondernemer ben en diensten verkoop. Eén van de zaken waar ik goed over na moest denken, waren de algemene voorwaarden van mijn bedrijf. Ook daar kun je makkelijk in denken. Wellicht zijn er goede voorbeelden te vinden op het internet. Even googelen zou wonderen kunnen doen. 

Algemene voorwaarden opstellen

Echter, ik wilde ze op maat hebben. Daarom besloot ik algemene voorwaarden op maat op te laten stellen. Ik werd door Maatwerk Jurist goed geholpen en ook daar heb ik nu een zorg minder. Dit alles betekent dat ik meer kan genieten van mijn gezin en daar doe je het natuurlijk allemaal voor.

hypotheekadviseur van Univé