Helaas is het een feit dat veel mensen niet op tijd door hun klanten worden betaald. Dit is erg vervelend. Als er na een betalingsherinnering en een aanmaning nog steeds niet is betaald wordt dit nog vervelender. Het welverdiende geld staat nog niet op jouw rekening. Door het inschakelen van Credifin Nederland kun jij dit probleem oplossen. Zij zijn een incassobureau, die door middel van de No Cure, No Pay-incasso voor jou aan de slag willen gaan. Wanneer het niet is gelukt om de betaling te ontvangen, hoef jij helemaal niks te betalen. Door meerdere eigenschappen kun jij zorgeloos incasseren. Deze worden verder besproken

Zorgeloos kunnen incasseren door deze eigenschappen

Zoals eerder geschreven is de No Cure, No Pay-incasso één van de eigenschappen waarom je bij credifin-nederland.nl zorgeloos kunt incasseren. Verdere eigenschappen die hierbij helpen zijn geen abonnements- of dossierkosten, de mogelijkheid om 24/7 het incassotraject te volgen via een online dossier en een incasso indienen duurt maar vijf minuten. Daarbij staat het geld na incassering dezelfde week nog op jouw rekening. Bij Credifin Nederland kunnen ze bouwen op al vijftien jaar expertise. Dit alles zorgt ervoor dat jij zorgeloos een incasso kunt indienen. 

Handig om te weten

De volgende onderwerpen zijn handig om te weten. Je hoeft geen meerdere incasso’s in te dienen, eenmalig het incassobureau inschakelen is mogelijk. Daarbij maakt de hoogte van het bedrag op de openstaande factuur niet uit. Daarnaast begrijpt het incassobureau dat een goede relatie met een klant niet verloren moet gaan. Ze gaan dus op een duidelijke, maar zeer zeker ook vriendelijke manier aan de slag. Zo geven ze bij de incasso goed aan om welke factuur het gaat en welk bedrag daarbij openstaat. Op deze manier is het helder wat jij voldaan wilt zien, zonder dat een eventuele fijne relatie met een klant verbroken moet worden.