Het beste financieel advies krijg je bij CM&P Eindhoven. Hier wordt je goed geholpen door het krijgen van financieel en bedrijfskundig advies. De professionals helpen je graag en weten ook precies hoe.

Startersbegeleiding CM&P Eindhoven

Het is ontzettend belangrijk om een goede startersbegeleiding te krijgen. Waarom? Heel simpel, het is namelijk niet niks om je eigen onderneming te starten. Het is erg logisch dat je hier hulp bij nodig hebt waardoor je alles meteen zo goed mogelijk doet. Per jaar starten zo’n 70.000 mensen gemiddeld een bedrijf. Dan moet jij er natuurlijk alles aan doen om zo veel mogelijk op te vallen. Maar ja hoe doe je dat dan? Van de 100 starters zijn er na twee jaar nog maar 75 over, en na vijf jaar zelfs nog maar 57. Dat is maar iets meer dan de helft. Met het advies van Claassen, Molenbeek & Partners sta jij er niet meer alleen voor en vergoot jij de kans om meer succesvol te worden met jouw eigen bedrijf! Dat is niet niks dus, waarom zou je dat risico nou nemen?

Service

Het is erg gemakkelijk om een afspraak te maken met dit bedrijf. De medewerkers zijn allemaal erg professioneel en deskundig. Dankzij jarenlange ervaring weten zij precies hoe het allemaal in elkaar zit en geven zij altijd het juiste advies. Wanneer je vragen hebt of advies nodig hebt kan je altijd terecht bij een van de adviseurs. De medewerkers zijn erg vriendelijk en blijven altijd behulpzaam. Je moet natuurlijk in je achterhoofd houden dat zij al veel verschillende gevallen hebben meegemaakt dus dat het heel normaal is als je iets niet weet. Het klinkt heel kinderachtig maar domme vragen bestaan niet. Ze zijn er puur om jou te helpen en dit doen ze ook graag. Naar mijn mening kan je dat goed merken.

Persoonlijke ervaring

Ik heb een paar maanden terug mijn eigen bedrijf opgestart en ik ga heel eerlijk met je zijn. Ik had geen flauw idee wat ik allemaal aan het doen was. Ik raakte heel erg gestrest en deed veel taken door elkaar. Kortom ik was een grote chaoot. Het ging niet zo goed met mijn bedrijf en het werd duidelijk dat ik hulp nodig had. Ik ben via via bij Claassen, Molenbeek & Partners gekomen. Ik heb al diverse afspraken gehad en voor mijn gevoel gaat het al stukken beter. Het gaat natuurlijk niet van de een op de andere dag geweldig maar ik merk duidelijk dat er verandering in komt. Het geeft mij erg veel rust om te weten dat ik niet alles in mijn eentje moet uitvogelen. De medewerkers van dit bedrijf hebben duidelijk erg veel ervaring met het opstarten van bedrijven en ze kunnen bijna elke vraag beantwoorden. Ze geven goed advies en ik heb echt het gevoel alsof ik hier niet voor niets zit. Ik ben erg tevreden met dit bedrijf en het is zeker een aanrader voor de mensen die ook zelf een nieuw bedrijf hebben.

Voor verdere informatie kan je natuurlijk een kijkje nemen op de website. Bij vragen kan je altijd telefonisch contact opnemen met het bedrijf zelf en daar wordt je snel geholpen. Succes!