Accountant Utrecht

Sinds wij als ondernemer de hulp van de Accountant Utrecht hebben ingeschakeld, hebben wij veel meer tijd voor andere belangrijke zaken.

Wij zijn nog niet zo heel erg lang ons bedrijf begonnen. In het begin was het allemaal nieuw en waren wij op zoek naar de juiste mogelijkheden pom ons eigen bedrijf te runnen. Naarmate de tijd vorderde kwamen wij erachter dat er veel meer bij kwam kijken dan alleen maar inkopen en verkopen. Natuurlijk is het belangrijk dat ook de administratie goed op orde is. Vaak hadden wij er geen tijd voor om dit bij te houden en dan bestond de kans dat het leek dat er meer uitging dan er binnen kwam. Alle rekeningen en facturen legden wij op een grote stapel. Op een gegeven moment zagen wij door de bomen het bos niet meer.

Accountant Utrecht

Op het juiste moment professionele hulp erbij gehaald

Toen de stapel met rekeningen niet meer te overzien was, hebben wij er een professioneel bedrijf bij geroepen. Maar goed ook, want op deze manier kon het echt niet meer. De naam van dit bedrijf is Accountantskantoor IBEO en hier werken veel specialisten die onze financiële administratie weer overzichtelijk hebben gemaakt.

Tegenwoordig is het erg makkelijk om onze boekhouding bij te houden en te overzien. Want via een speciale app is het mogelijk om onze bonnen en facturen aan te leveren.

Accountant Utrecht

Eindelijk weer een duidelijk overzicht

Sinds de hulp van IBEO hebben wij weer een zeer overzichtelijke boekhouding. Slecht in een paar stappen kunnen wij onze administratie in zien. Het is meteen duidelijk wat de in en uitgaven van ons bedrijf zijn en dat is wel zo prettig. Ook de tijd die wij normaal gesproken aan de boekhouding moeten besteden, kunnen wij nu gebruiken voor andere werkzaamheden.

Als ondernemer is de boekhouding altijd een belangrijk punt. Vaak kloppen de gegevens niet en dan moet je op zoek om dit weer in orde te maken. Dit kost veel tijd, kostbare tijd. Daarom is het misschien een goede tip om eens contact op te nemen met het Accountantskantoor IBEO.