Wij zijn de eigenaren van een goedlopend bedrijf en met wij bedoel ik mijn partner en ik. Door de jaren heen hebben wij ons bedrijf uitgebreid in de zin dat we nu ook in vastgoed doen. Iedere keer als er de financiële ruimte voor was hebben wij geïnvesteerd in de aankoop van vastgoed. Het is niet heel hard gegaan de aankoop van vastgoed maar nu we zo’n kleine twaalf jaar verder zijn, hebben we een aardige vastgoedportefeuille weten op te bouwen. Het is het investeren zeker waard geweest want het meeste vastgoed verhuren we en dat levert een leuke cent extra op. We hebben inmiddels ook een aantal bedrijfspanden in onze portefeuille, daar we voorheen het grootste deel appartementen en dergelijke als vastgoed hadden, hebben we sinds een aantal jaar ook een paar bedrijfspanden. Het verhuren van bedrijfspanden is toch wel heel iets anders dan het verhuren van appartementen. En heel eerlijk gezegd is het voor ons een hele nieuwe materie en we willen de verhuur goed geregeld hebben. We hebben dan ook besloten dat het tijd wordt dat we gebruik gaan maken van een vastgoed advocaat. Een vastgoed advocaat kan voor ons alle juridische zaken voor zijn rekening nemen. Om een geschikte vastgoed advocaat te vinden die bij ons past, zijn we op het internet gaan zoeken naar een vastgoed advocaat. Het is best een specifieke markt en we willen dan ook een kantoor dat weet waar het mee bezig is en verstand heeft van vastgoed. We hebben de ene na de andere site bekeken en konden niet echt vinden wat wij graag wilden. Echter toen we de dag erop er weer eens voor gingen zitten kwamen we de site damste.nl tegen. Deze site heeft een vastgoed advocaat en zoals het lijkt past het kantoor bij onze bedrijfscultuur. We hebben contact gelegd met de vastgoed advocaat en uitgelegd wat onze bedoeling is. We hebben een goed gesprek gehad en hebben onze vastgoed advocaat gevonden. Wij zijn blij dat we verder hebben gezocht en dat we via deze site een geschikte advocaat hebben gevonden voor het beheren van ons vastgoed.

Dit is de site waar u zijn moet als u op zoek bent naar een vastgoed advocaat

Wanneer u neven zaken heeft waar u zelf niet veel kaas van gegeten heeft, dan is het wijsheid om die zaken over te laten aan een professional. Het vinden van de juiste professional is een lastig klusje. Door dit kantoor hebben wij onze professional gevonden die goed past bij ons bedrijf. We hebben veel vertrouwen in deze professional.

Wilt u gelijk contact opnemen?

Dankzij de website damste.nl, hebben wij een uitstekende advocaat gevonden die voor ons de juridische kant van ons aangekochte vastgoed zal gaan beheren. We zijn dan ook zeer tevreden over de diensten van dit kantoor omdat:

  • Zij erg veel specifieke kennis in huis hebben.
  • Zij ons goed adviseren.
  • Zij een net honorarium rekenen voor hun geleverde diensten.

Bent u bijvoorbeeld zoekende naar een advocaat gespecialiseerd in vastgoed, dan is deze site een echte aanrader omdat u hier echt goed geholpen kunt worden.