Wij hebben onlangs een ongeluk gehad toen wij voor het stoplicht stonden te wachten. Dat was heel vervelend omdat wij namelijk onderweg waren naar het ziekenhuis en toen uiteindelijk wel in het ziekenhuis beland zijn, maar als patiënt en niet als bezoeker van een andere patiënt. Wij hebben toen beide een whiplash opgelopen en ik kan u zeggen dat dat heel ongemakkelijk was. Vroeger dacht ik altijd dat het gewoon een soort nekkramp was, maar inmiddels weet ik dat het heel veel meer is dan alleen wat pijn in je nek. Je kunt gewoon totaal niet meer functioneren wanneer je een whiplash hebt. Dat was voor ons beide heel erg omdat wij beide ondernemers zijn en wij moesten ineens al het werk neerleggen. Dat leidde tot heel veel schade aan ons bedrijf en wij wilden daarom graag weten hoe wij onze letselschade bij een whiplash zouden kunnen claimen zodat wij een schadevergoeding konden krijgen. Het was namelijk zo dat degene die ons aangereden heeft, duidelijk schuld had en wij wilden onze letselschade door de whiplash graag claimen zodat wij financieel niet dieper in de problemen zouden zakken dan wij nu al waren. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren wanneer wij meer over letselschade bij een whiplash wilden weten en wie wij konden benaderen om te zorgen dat wij de juiste stappen konden zetten. Wij zijn daarom gaan googelen om te zien hoe wij meer over letselschade bij een whiplash te weten konden komen en wij hebben gezien dat wij het beste naar de site van Campsadvocatuur.nl konden gaan kijken. Als je namelijk ziet waar de meeste mensen gingen kijken toen zij letselschade bij een whiplash hadden opgelopen, dan kom je bij dit kantoor terecht. Het leek ons dus goed om even contact met hen te leggen om te horen wat zij voor ons konden doen wanneer wij een zaak wilden aanspannen als gevolg van onze letselschade door een whiplash. Wij hebben toen een medewerker van dit kantoor gesproken en deze kon ons heel goed uitleggen wat wij konden doen om onze situatie te verbeteren.

Benader dit kantoor bij letselschade als gevolg van een whiplash

Wij hebben met een medewerker over de mogelijkheden gesproken die er waren toen wij letselschade door een whiplash hadden opgelopen en wij kregen te horen dat wij een claim konden indienen. Omdat er duidelijk sprake was van schuld, leek het goed te kunnen werken en dus hebben wij dit kantoor de opdracht gegeven om dit te organiseren. Wij hebben toen gemerkt dat zij ons heel goed konden helpen en dat men heel goed druk op de ketel wist te zetten. Dat was voor ons nodig omdat wij snel verlichting nodig hadden.

Wij zijn heel goed geholpen

Wij zijn blij dat wij hier om hulp hebben gevraagd omdat:

  • Wij hier heel goed geholpen zijn
  • Wij hebben onze zaak goed kunnen aanpakken met deze specialisten
  • Wij hebben uiteindelijk een schadevergoeding ontvangen

Wij kunnen u aanraden om ook nog even op de site van Campsadvocatuur.nl te kijken voor meer informatie over de diensten van dit kantoor.
Lees meer…