logo online beleggen

Wil jij leren beleggen? Dan ben je bij beleggen online op het juiste adres. Beleggen online is een bedrijf gespecialiseerd in het het ondersteunen en geven van cursussen over beleggen. 

Je kunt op verschillende manieren beleggen. De meest populaire manier van beleggen is via de beurs. Het is een spannende wereld die je heel wat geld kunt opleveren. Er zijn een hoop verschillende soorten beurstermen. Dit kan bij veel mensen voor verwarring zorgen. Om dit te voorkomen kan je nu een gratis cursus doen op de website. Zo leer je allerlei beurstermen en leer je ook al beleggen.

warrants

Hoe kun je het beste leren beleggen? 

Beleggen kun je het beste leren door te doen en dit ook vaak. Het belangrijkste als je gaat beleggen is dat je in de praktijk oefent. Je kunt veel leren van een cursus maar dit zijn de basis trucjes en termen. In de praktijk zie je pas echt goed hoe het er aan toe gaat. Bij sommige brokers is het mogelijk om een digitale portemonnee te gebruiken. Dan ga je eerst beleggen met nep geld. Dit is handig om mee te beginnen zodat je niet te hard door je geld heen gaat. Belangrijk is dat je brokers goed gaat vergelijken. De reden hiervoor is als volgt: Bij sommige brokers heb je hele hoge transactiekosten, een hoge minimum inleg of geen nederlandse helpdesk. Deze kosten variëren zo erg dat een man die amper online belegt al €100 per jaar kunnen besparen.