geld lenen

Meer financiële ruimte hopen wij allemaal. Maar wat nou wanneer je daadwerkelijk geld nodig hebt en het niet bezit op dat moment? Met geld lenen kan je hier eenvoudig voor zorgen, maar is dit verstandig? Bovendien moet men niet vergeten dat over het geleende geld ook nog rente betaald moet worden.

geld lenen

Toch bestaat er de mogelijkheid dat je niet in aanmerking komt voor een lening. Vaak heeft dit te maken met een negatief BKR registratie. Ook bij een positieve registratie is de kans aanwezig dat je niet in aanmerking komt voor jouw aanvraag. Dit kan te maken hebben met het geldbedrag wat je wenst te lenen, maar ook met eventuele andere leenvormen welke je eerder hebt afgesloten. Eigenlijk zorgt het BKR ervoor dat jij nooit in de problemen kan raken bij het afsluiten van een lening. 

Hoe is het aan te vragen

Helaas kom je tot de conclusie dat de auto het heeft begeven. De kosten om het te laten repareren is te hoog. Hierdoor zal je op zoek moeten naar een ander vervoermiddel. Met geld lenen beschik jij over meer financiële ruimte en zou je een nieuwe auto kunnen aanschaffen. Let er overigens wel op dat het geleende bedrag niet het totaalbedrag is wat je moet terug betalen. Hier komt de bekende rente bij kijken waardoor de kosten wat hoger uitvalt.