logo_transparant

Als je een bedrijf hebt en je wilt graag abonnementen hebben binnen het bedrijf vraag jij je natuurlijk af hoe je dat moet doen. Je wilt het goed doen, maar ook veilig zodat jouw bedrijf vertrouwd wordt! Om dit te doen kun je de Exact online app bestellen. Via deze app kun je abonnementen aansluiten binnen het bedrijf en voor jouw klanten. Super handig dus! Als je de exact online app wilt aansluiten bij jouw bedrijf kan je gemakkelijk via de payiban.com website een aanvraag doen. Je krijgt de volgende dag de app al binnen en je kunt gelijk beginnen.

overons

Hoe begin ik met de exact online app?

Wanneer je de app hebt vraag jij je natuurlijk af, hoe begin ik? De app is heel simpel om te gebruiken en je hebt helemaal geen technische ervaring nodig. Wanneer je de app hebt wordt hij automatisch geactiveerd. Dit hoef jij dus niet zelf te doen. Daarna wil je wel graag dat de administratie hiermee wordt gekoppeld. Dit is gemakkelijk te doen sinds er een knop daarvoor is. Wanneer dat geregeld is kan je een code doormailen naar jouw klanten als verwijzing. De klant krijgt deze binnen en voegt zijn incasso machtigingen eraan toe. Wanneer dit is gedaan worden de gegevens van jouw klant toegevoegd aan zijn eigen kaartje en kun je direct incasseren. Zoals je ziet is het heel simpel gedaan! Iedereen kan het doen.

Nu je deze tekst hebt gelezen denk je vast, ik kan de exact online app alleen gebruiken om verschillende abonnementen aan te sluiten binnen mijn bedrijf. Dit is helemaal niet zo! Je kunt de exact online app ook gebruiken om andere financiële zaken te doen zoals; transacties bijhouden, facturen aanmaken, orders inboeken en nog veel meer! Je kunt de exact online app gebruiken voor veel verschillende onderdelen in jouw bedrijf. Dit is dus de perfecte app om te nemen voor jouw bedrijf. Als jij jouw transacties wilt bijhouden kun je ze ook gemakkelijk terugvinden in de app. Dit is handig voor als er iets fout gaat tussen jou en een klant. Zo kun je de transactie gemakkelijk terughalen en laten zien dat er niks aan de hand is. Ook is het verstandig om deze transacties bij te houden zodat je kunt zien hoeveel je hebt uitgegeven aan een bepaald product! En hoeveel winst je op dat product maakt. Dit is dus super handig en je kunt het allemaal gemakkelijk terugvinden via de super handige exact online app!