financial lease

Bij Financiallease.direct kon ik terecht voor een splinternieuwe auto! Niet een die ik zou kopen, maar wel een die ik zou leasen. Dat was een leuke ervaring, want in feite ben ik in een prachtige auto naar huis gereden en heb ik maar een paar honderd euro betaald! Natuurlijk zitten hier maandlasten aan verbonden, maar dat was ook de reden dat ik graag met Financiallease.direct in zee ging. Zij hanteren erg goede prijzen waardoor je de zelfde kwaliteit krijgt, maar dan voor een echt leuke prijs. Bij dit bedrijf ben ik te rade gegaan om te horen welke auto’s binnen mijn prijsklasse liggen. Dat bleken er echt veel meer te zijn dan ik dacht.

financial lease

Ruime keuze is altijd leuk

Je zou denken dat een auto voor je bedrijf al snel gekozen is, maar dat is dus niet zo! Zeker bij Financiallease.direct heb je een erg ruime keuze waardoor het alleen maar lastiger wordt. Er zijn veel occassions beschikbaar en die zijn natuurlijk erg voordelig. Het gaat er niet eens zo zeer om welk type auto jij wilt. Zelf wilde ik gaan voor een Ford, maar toen ik zag dat ook BMW een aantal modellen had die binnen mijn kostenplaatje vielen, wist ik dat dit nog een lastige keuze kon worden. Natuurlijk heb ik de opties afgewogen en daarom heb ik nu een perfect auto voor een bijzonder goede prijs.

 

financial lease

Leasen jullie ook een wagen? Particulier of zakelijk? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en naar waar jullie leasen! Dit bedrijf is in ieder geval wel echt een aanrader.