Sinds ik voor mijn bedrijf de digitale factuur gebruik heb ik veel meer tijd voor andere zaken gekregen. Voorheen moest ik eerst zorgen dat alle gegevens klopten voordat ik een factuur kon uitdraaien. Daarna moest ik ervoor zorgen dat de adressen op de enveloppen klopten voordat ik deze eindelijk op de bus kon doen. Vaak gebeurde het dan nog wel eens dat sommige adressen niet klopten of de factuur op de één of andere manier helemaal niet aan kwam. Gelukkig is dat tegenwoordig bijna tot helemaal niet meer mogelijk.  Via het programma van pPlease kan ik nu snel en eenvoudig de nota’s versturen.  

Het gebruiksgemak

Het is een geweldige uitvinding om een digitale factuur te versturen. Zo kan ik bepaalde nota’s per kwartaal, maand en zelfs per week versturen. De adressen van mijn klanten staan al opgeslagen in mijn computer, dus door slecht een paar handelingen kan ik de nota’s versturen.

Heb je ook interesse naar de mogelijkheden die pPlease te bieden heeft, kijk dan eens op hun website. Hier zie je welk pakket je kan kiezen om te factureren, maar tevens kan je hier ook andere zaken in bestellen, zoals een relatiekaart. Hier kan je precies zien hoeveel iemand heeft besteld en/of heeft betaald.