Als er een nummer in Nederland zo goed als onvindbaar is dan is het wel het nummer van de sociale verzekeringsbank. Ik heb uren lopen zoeken op hun website, je klikt op contact en dan begint het: kies een onderwerp, kies een sub-onderwerp, kies een onderwerp tussen de sub-onderwerpen en zo kom je dan na uren zoeken uit op allerlei vormen van contact behalve het telefoon nummer. Ik dacht ik probeer het bij een andere onderwerp en weer komt de zoektocht uit bij absoluut geen telefoon nummer.

Hulp van buitenaf

Het telefoonnummer van de sociale verzekeringsbank is dus echt niet te vinden maar gelukkig kwam ik uiteindelijk toch op een nummer voor slechts 90ct. per minuut bel je met dit nummer en die verbinden je dan door, helemaal geweldig toch! Na uren zoeken is het dan toch gelukt om met hulp van buitenaf een telefoonnummer te bemachtigen om de sociale verzekeringsbank mee te bellen. Ik kwam dit geweldige nummer tegen op de website socialeinfo.nl het blijkt dus dat ik niet de enige ben die dat telefoonnummer van de SVB niet kan vinden. Op de website staat het nummer wat je kunt bellen, zo hoef je niet net als ik je rot te zoeken op de website van de SVB.