Wat ben ik blij met de geweldige inzet van de accountant Woerden. Mijn boekhouder was er van de één op de andere dag mee opgehouden en daarom was ik op zeer korte termijn naar iemand op zoek die mij uit de brand kon helpen. Normaal heb je een opzegtermijn van minimaal een maand, maar deze persoon werkte vanuit een uitzendbureau en dan heb je dat niet. Nadat ik de zoveelste aanmaning kreeg was voor mij de maat vol. Via het internet kwam ik op de site van Financieel Administratiekantoor Reken op José terecht. Dit was mijn reddende engel.  

Alles weer op de rails

Nadat ik contact had opgenomen met de accountant in Woerden en hier een gesprek mee had gehad, is zij aan de slag gegaan.  Binnen een mum van tijd was mijn achterstand al weer bijgewerkt. Dit was ook te merken aan alle aanmaningen die ik steeds kreeg, gelukkig was ook dit probleem snel de wereld uit geholpen. 

Wij zijn zeer tevreden over de geweldige inzet van Reken op José en daarom hebben wij besloten om onze gehele administratie uit handen te geven. Dit zorgt ervoor dat ik weer rustig kan slapen en tijd over hou aan de dagelijkse dingen van mijn bedrijf.