Moet jouw bedrijf een Financieel gezond bedrijf worden? Dat kan dankzij de 15 tips van Ondernemersbelang! Zorg er nu voor dat jouw bedrijf financieel gezond wordt en blijft, je zult duidelijke positieve veranderingen merken die zeker de moeite waard zijn. Neem dus vooral een kijkje op de website en zie het voor jezelf.

Over Financieel gezond bedrijf worden

Zoals ik al zei zijn er 15 tips voor jouw bedrijf om in goede financiële vorm te blijven.
1: Wees betrouwbaar: Het is vooral belangrijk voor een nieuw bedrijf om betrouwbaarheid uit te stralen. Wanneer een bedrijf er betrouwbaar uitziet willen andere bedrijven sneller zaken doen. Je kan betrouwbaarheid opwekken door bijvoorbeeld alle betalingen zo snel mogelijk over te maken.
2: Wees assertief met de betalingen van de klant: Stuur maandelijks herinneringen van openstaande facturen. Hierdoor wordt je sneller serieus genomen en krijg je de keren daarna gelijk je geld binnen. Je komt ook professioneler over. Denk er vooral aan dat de fout hierbij bij de klant licht en niet bij jou.
3: Zorg dat je het verschil tussen vakmanschap en ondernemerschap goed herkent: Als je een goede vakman of vrouw bent betekend dat niet meteen dat je ook een goede ondernemer bent. Als ondernemer komen er veel andere zaken bij kijken. Wees dus goed op de hoogte van de verschillen in functies voor je stappen zet.

Dit waren drie van de vijftien tips. Kijk voor de rest van de tips en verdere informatie vooral op de website. Succes alvast en ik hoop dat iedereen hier wat aan heeft!