Beleggen in crypto is recentelijk een grote hype geworden. Crypto is overigens wel erg zweverig en vele mensen hebben grote verliezen geleden met dank aan te weinig, en zijn eigenlijk gewoon gaan meeliften op de hype, zonder daarbij te weten waarom een dergelijke munt steeg. Zo kan een persoon vermogen kwijt raken. Vermogensbeheerder Yieldt zorgt ervoor dat iemands vermogen wat veiliger in crypto zit. De portefeuille blijft inzichtelijk, zodat iemand altijd kan kijken of het wel goed voelt, maar inplaats van zelf beleggen met weinig kennis wordt het nu voor de persoon gedaan, door de experts. Zo wordt beleggen een stuk minder risicovol. Beleggers van Yieldt gebruiken het platfrom bitvavo. 

Waar investeren in crypto

Crypto investeren en aanschaffen kan op verschillende websites en brokers. Het is fijn dat een exchange soepel gaat. De experts van Yieldt gebruiken het platform bitvavo. Bitvavo zorgt ervoor dat de crypto valuta snel het gewenste account bereikt. Hierdoor kan het optimale rendement worden behaald. Yieldt is hier het bewijs van, als we de cijfers mogen geloven, want ze staan boven de 100% aan rendement. Het Yieldt rendement is dus zeer degelijk. Rendement houdt in de winst die als het ware gemaakt wordt, doordat een aandel of cryptovaluta dat een persoon op dat moment bezit stijgt. Zolang het rendement over het algemeen positief is, is dat dus een goed teken. Op het moment dat een crypto valuta wordt aangeschaft en de transactie lang duurt kan het nog niet worden doorverkocht, dus loopt iemand risico om niet het gewenste rendement te halen.

Verschillende brokers

Als een persoon wil gaan investeren moet diegene een account aanmaken bij sites of platformen, zogeheten brokers. Nederlandse term is beursmakelaar. Brokers zijn er om de portefeuille goed op te slaan, transacties succesvol verwerken en dividend uit te keren. Het verschil tussen brokers kan zijn het tarief dat ze vragen en de commissie. Hierdoor is de ene broker voordeliger dan de andere. Commissie houdt in het procent dat zij innen van het behaalde rendement of dividend. Ook kan er een verschil in de aandelen of crypto die ze verhandelen.