Stel u bent van plan een elektrische auto tweedehands kopen, dit geeft voordeel op de  wegenbelasting en ook hoeft u geen dure brandstof meer te kopen. Maar hoe kunt u nog meer voordeel uit een elektrische auto halen? Door optimaal gebruik te maken van uw eigen zonnepanelen. Wanneer u een auto met een accu van 60 kWh thuis oplaad, kunt u wel tot 1400 euro per jaar besparen doordat u uw eigen elektra gebruikt. Dit is gerekend met een gemiddelde kWh prijs van 22 cent. Het bereik van uw auto bepaald hoe vaak u uw auto moet laden. Rijd u veel kilometers, dan bespaart u meer. 

Online een elektrische auto kopen?

Waar kunt u nu snel, makkelijk en veilig een tweedehands elektrische auto kopen? Er zijn  veel websites die elektrische auto`s aanbieden. Marktplaats, Autoscout, Gaspedaal, dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Bynco is nog niet zo bekend, maar is ook een van deze websites. Bynco werkt echter echter anders. Door de jarenlange ervaring kunt u op deze site vrij gemakkelijk auto`s met elkaar vergelijken. Alle auto`s zijn door onafhankelijke experts geïnspecteerd en Bynco geeft u 180 dagen garantie wanneer u bij Bynco een elektrische auto tweedehands koopt.  

Aan het twijfelen over zonnepanelen?

De wereld is aan het veranderen. We moeten CO2 verlagen, het aardgasverbruik moet omlaag, noem maar op. Wat is dan mooier dan uw eigen energie op te wekken, om hier uw investeringen mee terug te verdienen? Wanneer u een elektrische auto koopt, is het plaatsen van zonnepanelen dé beste investering om uw auto, én uw zonnepanelen, snel terug te verdienen. Een elektrische auto is namelijk de grootste verbruiker van elektra die u thuis kunt hebben, en geeft u de meeste besparing. Het plaatsen van zonnepanelen is daarom naast een elektrische auto een zeer goede investering.

Yeet! Power oplaadsystemen voor elektrische auto’s