American factoring

Wat is nu precies online marketing. Je promoot je product of dienst via internet. Het doel ervan is om klanten te trekken zodat ze  jouw diensten of producten afnemen. Dit kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld via social media marketing, zoekmachine optimalisatie of content marketing. Met Online Marketing door GMU wordt ervoor gezorgd dat je goed vindbaar bent op google en social media. 

Adverteren op social media

Bijna 1,6 miljard mensen gebruiken Facebook en Instagram wordt geschat op bijna 1 miljard gebruikers. Wanneer je je omzet een boost wilt geven schakel dan social media ads GMU in. Via software van hen kunnen ze datagedreven adverteren op Instagram en Facebook waardoor ze gericht kunnen managen. Wanneer je in het wilde weg gaat adverteren zorgt dit voor hoge kosten en een laag rendement. 

Bovenaan bij Google

Wanneer er op een woord wordt gegoogled wil je natuurlijk dat jouw website bovenaan komt te staan.  In Nederland wordt 95% van de zoekopdrachten uitgevoerd met behulp van Google. Je kan kan SEO gebruiken. Dit staat voor Search Engine Optimization, oftewel een zoekmachineoptimalisatie specialist. Het is een verzamelnaam voor alle stappen die nodig zijn dat je hoog scoort in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Je website moet aan veel factoren voldoen wil je je website SEO proof maken. Google houdt rekening met meer dan 200 factoren.

Google Ads

Veel lokale ondernemers betalen voor het  plaatsen van een advertentie in de lokale krant. Je kan dit nu ook online doen via het Advertentieprogramma van Google. Dit kan met google ads google adwords. Het biedt meer mogelijkheden dan bij de lokale krant. Wanneer je een advertentie in de krant zet weet je niet wie het leest, wanneer en in wat voor vorm. Met Google Ads kun je meten wie het heeft gelezen, op welk apparaat en op welk tijdstip. Van belang hierbij is dat je iemand nodig hebt die je hierbij goed kan helpen. Net zoals bij het plaatsen van een advertentie in de krant, heb je bij het opzetten, optimaliseren en beheren van een Google Ads campagne ook een specialist nodig.